Karakteranalyse

Karakteranalyse via de tenen

Tijdens een consult teenanalyse bespreek ik stap voor stap elke teen, waarbij je de gelegenheid hebt om zelf aantekeningen te maken. Teenanalyse geeft een bijzondere inkijk in je eigen karakter, en geeft je inzicht in je eigen persoonlijke processen, je kansen en je valkuilen. Ook is het mogelijk om een relatieanalyse voor twee personen te boeken. Hier bespreken we dan de kwaliteiten om en om per teen en per persoon. Dit geeft een bijzonder inzicht in hoe twee mensen zich verhouden in een relatie. Door elkaars processen zichtbaar te maken ontstaat er meer begrip. Je krijgt als het ware elkaars ‘handleiding’. Kortom, een consult voor nieuwsgierige mensen!

Workshop karakteranalyse via de tenen

Deze workshop kom ik bij je thuis geven, of op een gewenste locatie. Met een klein groepje (4-6) bekijken we een aantal eigenschappen van tenen waarna we bij elkaar aan de slag gaan. Een interactieve en persoonlijke workshop. Perfect voor een vriendengroep, gezinsleden of collega’s.

contactOnze tenen zijn zeer persoonlijk, en dat is meteen de reden dat ze zoveel over je kunnen vertellen. Elke teen staat voor een kwaliteit. De stand, vorm en grootte van de teen geeft veel informatie over hoe je met die kwaliteit omgaat.

Reacties zijn gesloten.