Reflexologie

Reflextherapie is in beginsel geschikt voor iedereen, het is een aangename behandelmethode die als zeer ontspannend ervaren wordt. Een meditatief moment waarbij alles even ‘van je afvalt’ en je nieuwe energie opdoet. Ook zonder expliciete klachten is het een heerlijk verwencadeau!

Voetreflexologie

Alle weefsel en organen hebben een reflexzone of -punt op de voet. Door deze punten te stimuleren oefen je invloed uit op het bijbehorende orgaan of systeem. Zo staan de tenen met de 1e teen voorop voor de zone van het hoofd, en het zachte middengedeelte onder je voet voor de spijsverteringsorganen. Ook wordt er gebruik gemaakt van TCM (traditionel chinese medicine), hieronder vallen de meridianen en de 5 elementenleer. Door deze twee verschillende zienswijze te combineren ontstaat er een sterke behandeling.

Ooracupunctuur

Ook in de oorschelp wordt het lichaam gereflecteerd. Door gelijktijdige stimulering van de betreffende reflexzone op het oor wordt de voetreflexbehandeling versterkt. Ooracupunctuur geeft vaak goede resultaten bij acute klachten zoals bv hooikoorts, pijnklachten, gewrichtsklachten. Voor chronische klachten is het een sterke ondersteuning. Ooracupunctuur is ook als zelfstandige behandeling te boeken.

Gezichtsreflexologie

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van de reflexzones in het gezicht. Door een combinatie van lymfe- en reflexzonemassage samen met acupunctuurpunten, wordt de huid, spieren en diepere huidlagen gestimuleerd. De massage versoepelt de spieren, minimaliseert fijne lijntjes en geeft een frisse uitstraling door de liftende werking. Een perfecte schoonheidsbehandeling die van binnen én van buiten werkt!

contact


Reacties zijn gesloten.